Népesedési kérdőív

Kérjük segítse munkánkat
a kérdőív kitöltésével!

Egyetért-e azzal, hogy a gyermekek is rendelkezzenek szavazójoggal, amelyet nagykorúságuk eléréséig a szüleik, illetve gondviselőik érvényesítenének?
Egyetért-e azzal, hogy a gyermeket bármilyen okból nem vállalók, nagyobb arányban járuljanak hozzá a társadalom gyermekneveléssel kapcsolatos terheihez?
Egyetért-e azzal, hogy a felnőtté vált és munkába álló gyermek, személyi jövedelemadójának bizonyos része szüleinek jövedelméhez, illetve nyugdíjához kerüljön?
Egyetért-e a következő kijelentéssel? A gyermekvállalás magán és közügy is egyszerre.
Egyetért-e azzal, hogy a gyermekek után adott társadalmi hozzájárulások (pl. családi pótlék, adókedvezmény, ingyenes étkezés, lakásépítéshez nyújtott szociálpolitikai támogatás stb.) csak a rászorultaknak járjanak, vagyis egy bizonyos jövedelemhatár fölött ezeket töröljék el?
Helyesnek tartja-e, hogy az időskori ellátás az évek alatt befizetett járulékok jogán jár és független attól, hogy valaki nevelt-e gyereket vagy sem?
Melyik pártra szavazott Ön a legutóbbi választás alkalmával?
Melyik pártra adná voksát, ha holnap lennének a választások?
A nemzet fennmaradása érdekében hajlandó-e Ön többlet munkát, vagy anyagi áldozatot vállalni?
Tudja-e Ön, hogy a mai nyugdíjasok nyugdíját a mostani dolgozók járulékaiból és máshonnan elvont pénzekből, illetve hitelekből fedezik?
Az Ön családi állapota?
Az ön neme?
Gyermekeinek száma?
Az Ön életkora?
Az Ön legmagasabb iskolai végzettsége?